Sunday, April 13, 2014

Download Lagu Julia Perez - Aku Rapopo


Lirik Lagu Julia Perez - Aku Rapopo

Rasa hati ini uwes broken
Nemu kamu wes tak sobek-sobek
Kangmas indehoy karo miss tukinem

Don’t alesan, don’t many alesan
I sudah know masih suka jajan
Your wife ini minta diceraikan

Sirahku saiki uwes mumet (cekat cekot sampe pedot)
Gara-gara i think macem-macem
Ora peduli how do you how how
sing penting jupe uwes seneng

It’s okay wae mas, it’s okay wae
Aku rapopo, aku rapopo, aku rapopo
Don’t comeback again mas, ojo comeback again
Aku rapopo, aku rapopo, aku rapopo

Mas aku nyambut gawe, gawe kowe
Ayuku gawe kowe, awakku gawe kowe
Tapi kenopo, kenopo, kenopo mas

Don’t alesan, don’t many alesan
I sudah know masih suka jajan
Your wife ini minta diceraikan

Sirahku saiki uwes mumet (cekat cekot sampe pedot)
Gara-gara i think macem-macem
Ora peduli how do you how how
Sing penting jupe uwes seneng

It’s okay wae mas, it’s okay wae
Aku rapopo, aku rapopo, aku rapopo
Don’t comeback again mas, ojo comeback again
Aku rapopo, aku rapopo, aku rapopo

It’s okay wae mas, it’s okay wae
Aku rapopo, aku rapopo, aku rapopo
Don’t comeback again mas, ojo comeback again
Aku rapopo, aku rapopo, aku rapopo
Aku rapopo, aku rapopo, aku rapopo
Aku rapopo, aku rapopo, aku rapopo

No comments:

Post a Comment